דגים צלויים עם מבחר ירקות

חומרים ל 6-8 מנות:
1 קילו דג (סוג אחד או מבחר), מנוקים
5 תפוחי-אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות
4 קישואים חתוכים לקוביות
3 בצלים חתוכים לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
6 עגבניות חתוכות לרבעים
חצי כפית קארי או עמבה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
½1 כוסות מים

ההכנה:
צולים את הדגים על להבה פתוחה או בגריל. מחממים תנור לחום בינוני. עורכים את הירקות בתבנית האפייה. מערבבים את הקארי, מלח, פלפל, שמן ומים בקערה. יוצקים חצי מכמות הרוטב על הירקות ואופים כ 20 דקות, מערבבים מדי פעם.
מניחים את הדגים על הירקות, יוצקים את יתרת הרוטב, ואופים 10 דקות נוספות.
מגישים חם.