רוטב חרדל נהדר, לדגים אפויים

חומרים:
200 גר' חמאה
5 שיני שום גדולות
2 חבילות שמנת מתוקה
6 כפות חרדל משובח
כפית מחוקה מלח
¼ כפית פלפל לבן
20 גר' נטו כוסברה (עלים בלבד) קצוצה (לא הכרחי)

ההכנה:
בסיר קטן ממיסים חמאה, כשנמסה, מוסיפים שום כתוש, נזהרים לא לשרוף את החמאה והשום, הם צריכים להישאר לבנים!
מוסיפים את שאר החומרים, ומבשלים תוך ערבוב רק עד בעבוע ראשון!. מכבים את האש ונותנים להצטנן ¼ שעה שכל הטעמים יתחברו.
מצוין על דג בורי, או כל דג אחר אפוי, שאינו עשוי יותר מידי (שיישאר עסיסי הבפנים).